Sadržajan praznični odmor u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sadržajan praznični odmor u Vrnjačkoj Banji

Zahvaljujući tome što će za prvomajski praznik biti produženi vikend, u Vrnjačkoj Banji se očekuje veliki broj gostiju.

"Vrnjačka Banja je omiljena destinacija u vreme prvomajskih praznika, i prema procenama prodajnih službi očekuje se preko 15.000 gostiju, i mi smo za njih pripremili razna dešavanja da bi im boravak učinili što sadržajnijim" kaže Goran Karavesović iz Turističko informativnog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vrnjačke Banje.

Tih ćete dana uživati u sajmu cveća, suvenira i starih zanata na vrnjačkoj promenadi ( 30.04.-04.05 ), u diskoteci "Podrum" će biti organizovan zabavni program ( 1-3. maj ) gde će pored klupskih bendova nastupiti i Željko Vasić, a tu je i prvomajski hiking do planine Goč.

Ono što se posebno izdvajamo je prvomajska šetnja ( HIKING ) do planine Goč, koja počinje u 8h, a završava se oko 12h. Staza je srednje naporna, dužine oko 10 km, a obezbeđena je vodička i medicinska služba.

Učesnici se penju na oko 1.000 metara nadmorske visine do lovačkog doma gde ih čeka organizovan ručak, a oko 16h organizovan autobuski povratak u Vrnjačku Banju.

" Ovo će postati tradicionalna manifestacija u organizaciji Turističke organizacije VB i planinarskog kluba Goč, a na učesnicima je samo da ponesu dobro raspoloženje, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti" ...navodi Goran Karavesović.

Inače, Goč je poznato planinsko odmaralište sa velikim brojem ribnjaka sa svežom planinskom pastrmkom ( 1kg- 800-1.000 dinara) koja se može spremiti na licu mesta u etno ambijentu.

Tu je i jezero odakle vrnjčani piju vodu, a naravno treba pomenuti i žičaru, pa restorane i kafane u kojima se možete okrepiti. Cene smestaja na Goču su od 1.100,oo dinara pun pansion u odmaralištu Cvetna dolina do 2.200,oo Horizont.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sadržajan praznični odmor u Vrnjačkoj Banji

Izvor: RTS, 28.Apr.2017

Zahvaljujući tome što će za prvomajski praznik biti produženi vikend, u Vrnjačkoj Banji se očekuje veliki broj gostiju. . "Vrnjačka Banja je omiljena destinacija u vreme  prvomajskih praznika, i prema procenama prodajnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.