Na sajmu će SB „Merkur“ promovisati specijalne akcije

Izvor: Objava, 22.Feb.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajmu će SB „Merkur“ promovisati specijalne akcije

VRNJAČKA BANJA - Specijalna bolnica „Merkur” već tradicionalno, će se predstaviti na 39. Sajam turizma u Beogradu, koji se održava od 23.-26. februara. Na ovoj manifestaciji „Merkur” će predstaviti najnovije programe ustanove uz prigodan prateći program, pod sloganom “Briga o građanima, koja traje 70 godina” u cilju obeležavanja godine jubileja od 70 godina postojanja, uspešnog rada i lečenja. „Merkur” je kroz dobro vođenu strategiju razvoja uspeo da se razvije od „Zdravstvenog preduzeća“, do modernog medicinskog i spa kompleksa, ali prvobitni društveni i humani cilj i danas se ostvaruje. Predstavljajući srž Vrnjačke Banje i njene usluge tokom svih 70 godina postojanja, ustanova se transformisala od prvobitnog zavoda i kasnijeg RH centra u moderan Medicinski i spa kompleks Merkur.
- Na Sajmu će biti promovisane specijalne akcije koje je „Merkur” pripremio za period pred aktuelnu sezonu 2017. godine. Zima u Merkuru je akcija koja uključuje vrhunsku medicinu Merkura u cilju unapređenja zdravlja i opuštanje u Wellness i Akva centru po ceni od 3.990,00 dinara dnevno. Zdravlje, bazen i sneg je akcija koja kombinuje blagodeti mineralne vode i medicinske tretmane po ceni od 3.290,00 dinara po danu. Svi oni koji do kraja marta meseca budu želeli da se odmore u Vrnjačkoj Banji, mogu to učiniti u Merkuru po 15% nižim cenama za Spa i 20% nižim cenama za klasičan pansion. Sve rezervacije realizovane tokom četiri dana trajanja sajma, imaće 10% popusta, za sve vrste boravaka tokom cele godine.”, kaže Bojana Beljić pr referent Marketinga u SB „Merkur”.
Pod sloganom „Uživajte na vreme!“, u šest izložbenih hala na sajmu će se predstaviti više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja . Ovogodišnji učesnici su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, tur operator.
Dragan Ivanović
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja