Lovefest Energy Weekend

Izvor: Story, 04.Okt.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovefest Energy Weekend

Samo dva meseca posle završetka do sada najposećenijeg Lovefesta u Vrnjačkoj Banji, beogradsku publiku očekuje Lovefest Energy Weekend, prvi u nizu događaja koji će najaviti deseto jubilarno izdanje festivala ljubavi.

Lovefest Energy Weekend biće održan 23. i 24. oktobra u beogradskom klubu Drugstore (Bulevar Despota Stefana 115), a u okviru dvodnevne promocije najveće underground bine u zemlji nastupiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Cassy, Levon Vincent, holandski di-džej Makam, britanski di-džej Palms Trax, kao i XDB.

Catherine Britton, poznatija pod pseudonimom Cassy, je jedna od prvih i najkvalitetnijih ženskih di-džejeva na današnjoj muzičkoj sceni. Osim velikog talenta i ljubavi prema muzici, njenoj velikoj popularnosti doprinela je i posebna veza, koju uvek ima sa publikom, kao i rezidentura u prestižnim svetskim klubovima poput holandskog Trouw-a i berlinskog Berghain-a. Cassy je poznata i po interesovanju za različite muzičke stilove, pa tako ne čudi činjenica da je izdavala za gotovo sve renomirane etikete među kojima su Playhouse, Perlon, Ostgut Ton i Cocoon. Osim toga, ova Britanka ima i izdavačku kuću u okviru koje promoviše svoj jedinstveni zvuk.

Levon Vincent, poznati američki producent i još jedan rezident čuvenog Berghain-a 24. oktobra sa sobom donosi duh Berlina i tvrd i u isto vreme zavodljiv zvuk kojim hipnotiše ljubitelje underground scene širom sveta. Dokaz da je uvek inovativan i korak ispred ostalih je i njegova nedavna izjava da ga današnji tehno podseća na lonac u kome se sve meša, u korist jednostavno, anksiozne muzike i da mu je kao takav postao dosadan.

Palms Trax i XDB premijerno pred beogradskim klaberima

Holandski di-džej Makam, poznat po svom energičnom nastupu na prošlogodišnjem Lovefestu, ponovo dolazi u Srbiju, dok će Palms Trax i XDB premijerno nastupiti pred beogradskim klaberima. Predstavnici domaće underground scene ovog puta biće Marko Milosavljević, Nemanja Krstić, di-džej Flip, beogradski underground di-džej pokret Beyond House, kao i makedonski di-džej Viktor Apostolski.

Promo cena za 200 najbržih klabera

Ulaznice za Lovefest Energy Weekend mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i DD Ticketsa po redovnoj ceni od 8 EUR za oba i 5 EUR za jedan dan, a prvih 200 posetilaca koji od 3. oktobra svoju kartu naruče putem sajta www.lovefest.rs mogu je kupiti po promo ceni od 6 EUR za obe festivalske noći.


Da podsetimo, Lovefest je ove godine od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji ugostio više od 70.000 posetilaca uz svetske zvezde među kojima su Dubfire, Booka Shade, Juan Atkins, James Zabiela, Fred P, Blake Baxter i mnogi drugi. Deseto festivalsko izdanje biće održano u avgustu 2016. godine, a u susret proslavi decenije rejva organizatori već najavljuju velika iznenađenja.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.