Izvor: BalkanRock.com, 27.Nov.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dingospo Dali, Srce Male Rode III i Regulator najavili koncert u Beogradu

Dingospo Dali

Tri benda iz tri različita grada vršački sastav Srce Male Rode III, bend Regulator iz Vrnjačke Banje i Dingospo Dali iz Beograda održaće zajednički koncert u subotu 5. decembra u klubu Jazz Bar Centar u Knez Mihailovoj u Beogradu.

Veče će biti alternativno iako su bendovi po zvuku dosta različiti.

Dingospo Dali, pobednici Bunt Rok Mastersa trenutno rade na svom albumu, prvencu. Srce Male Rode III je za sada u nezavisnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << produkciji objavio dva singla i dva video klipa za pesme “Isijavanje” i “Sve je stalo”. Regulator je petočlani rnr bend koji je prošle godine objavio debi album “Izvori snage”. Trenutno i deluje iz Beograda i priprema novi album.

Koncert će početi u 22h, cena karte 200 dinara i mogu se kupiti na samom ulazu.


Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Nikola Vranjković gostuje u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Nov.2015

Kantautor Nikola Vranjković, u subotu, 5. decembra održaće akustično-električni koncert u novosadskom klubu The Quarter...Pored numera iz perioda karijere dok je bio član benda Block Out, Vranjković će izvoditi i pesme sa svog solo albuma “Zaovdeilizaponeti” i EP izdanja “Bremeplov”...Kao...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.