Vranjski trubači u spotu „Naša stvar“

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski trubači u spotu „Naša stvar“

VRANJE – Trubački orkestar „Jovice Ajdarevića“ iz Vranja danas je  učestvovao u snimanju spota za pesmu „Naša stvar” koju Jelen Pivo poklanja svojim ljubiteljima širom Srbije.

„Drago nam je što imamo priliku da učestvujemo u ovom originalnom projektu i izvedemo pesmu koja na najlepši način slavi druženje i prijateljsku atmosferu koju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << svi volimo. Svaka čast Jelen timu što se setio ovako lepog poklona, „Naša stvar” je pesma uz koju će se svi radovati, a već od danas je deo našeg obaveznog repertoara“,izjavio je vođa orkestra  Jovica Ajdarević

Pesma je komponovana u starogradskom maniru i slavi tradicionalne vrednosti – prijateljstva, kumstva, porodična okupljanja i mnoge druge povode za slavlje. Iz „Jelen piva“ su najavili za subota, 15. novembar.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.