Vranje slavi uspeh Dinama

Izvor: juGmedia, 28.Maj.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje slavi uspeh Dinama

VRANJE – Proslava titule u Srpskoj ligi Istok i plasman u viši rang takmičenja fudbalskog kluba “Dinamo” iz Vranja, biće organizovani u nedelju 31. maja, u večernjim satima, nakon utakmice sa ekipom Car Konstantin iz Niša, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u prostorijama FK Dinamo. Kako je rekao gradonačelnik Vranja i predsednik Skupštine kluba Zoran Antić, najpre će u 17.30h početi meč Dinamo – Car >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Konstantin, potom će nakon utakmice, biti uručen šampionski pehar, a zatim će prvotimci Dinama „plavim vozićem“ doći do Trga Staniše Stošića, gde će biti postavljena bina na kojoj će nastupiti orkestar Nenada Mladenovića i pevačica Katarina Živković.

Antić je pozvao navijače Dinama i sve građane da zajedno sa igračima i rukovodstvom kluba proslave ulazak u Prvu ligu Srbije.

“Posle žestokih problema koje je klub imao u prethodnim sezonama, kada smo dotakli fudbalsko dno, uspeli smo da se podignemo poput Feniksa i da uredimo odnose unutar kluba, što je rezultiralo činjenicom  da smo se za svega 14 meseci vratili u Srpsku ligu”, rekao je Antić i dodao da je ovaj plasman, za fudbal u Vranju, nemerljiv uspeh. Poziv da prisustvuju proslavi titule upućen je i fudbalskom i političkom vrhu Srbije, a kako je istaknuto sve troškove proslave plasmana “Dinama” u Prvu ligu Srbije snosiće sponzori i prijatelji kluba.

Na pitanje ko su sponzori proslave Antiće je odgovorio da je reč o „sponzorima i prijateljima“ i još jednom pozvao sve Vranjance da proslave ovaj veliki usmeh fudbalskog kluba iz Vranja.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert, vo na ražnju i cisterna piva za slavlje Dinama

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2015, 10:39

U nedelju 31. maja, nakon utakmice vranjskog Dinama i niškog Cara Konstantina i uručenja pehara za plasman u Prvu ligu, slavlje će početi na stadionu, a nastaviće se na Trgu Staniše Stošića...Grad će, kako je najavljeno, organizovati slavlje koje će početi na terenu, a završiti se na Trgu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.