Vranje: Stambeni kvadrati za izbeglice i siromašne

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Stambeni kvadrati za izbeglice i siromašne

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić potpisao je sa predstavnicima “Helpa” iz Nemačke, luksemburškog “Karitasa”, Komesaritaja za izbeglice i Centra za socijalni rad ugovor o izgradnji devet stanova za izbeglice i dva za siromašne porodice.

Izgradnju stanova koji će u Ulici Oktobarske revolucije biti završeni do kraja iduće godine finansira Evropska unija. Posle useljenja izbegličkih i privremeno raseljenih porodica biće zatvoren Kolektivni centar “Rasadnik” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Vranjskoj Banji. Lokalna samouprava za izgradnju stanova obezbedila je zemljište, komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu.

Član Gradskog veža Branimir Stojančić rekao je da su u Vranju do sada izgradjene četiri stambene zgrade u kojima je krov nad glavom dobilo 87 izbegličkih porodica.

U naselju Sobina u Vranju do kraja oktobra biće završena izgradnja šest montažnih kuća sa osam izbegličkih porodica sa Kosova.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.