Vranje: Isključeni iz SNS jer nisu hteli da izađu iz vlasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Isključeni iz SNS jer nisu hteli da izađu iz vlasti

Izvršni odbor SNS isključio je iz stranke šest odbornika lokalne skupštine iz Vranja zbog nepoštovanja stranačke discipline, saopštilo je danas Povereništvo SNS u Vranju.

Na sednici Izvršnog odbora SNS, održanoj 20. oktobra u Beogradu, doneta je odluka da se iz stranke isključe Aleksandra Veličković, Slobodan Petrović, Petar Petrović, Zvonko Alijević, Dragoljub Stevanović i Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Stojanović.

Naime, Povereništvo SNS u Vranju je Izvršnom odboru stranke podnelo disciplinsku prijavu protiv ovih šest članova zbog nepoštovanja odluke centrale da se nakon raspuštanja GrO SNS u Vranju izađe iz lokalne vlasti, a u skladu sa Statutom SNS i Pravilnicima o članstvu i disciplinskoj odgovornosti.

"Nepoštovanjem stranačke discipline, svojim postupcima i političkim delovanjem navedeni su naneli štetu ugledu i interesima stranke, zbog čega su i isključeni", navodi se u saopštenju Povereništva SNS u Vranju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vranje, lokalni odbornici isključeni iz SNS

Izvor: RTS, 24.Okt.2014

Izvršni odbor SNS-a isključio je iz stranke šest odbornika vranjske skupštine zbog nepoštovanja stranačke discipline, saopštilo je Povereništvo naprednjaka u Vranju. ..Na sednici Izvršnog odbora SNS-a, održanoj 20. oktobra u Beogradu, doneta je odluka da se iz stranke isključe Aleksandra Veličković,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.