Vranje: Gradsko rukovodstvo osudilo paljevinu automobila

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Gradsko rukovodstvo osudilo paljevinu automobila

Kolegijum rukovodstva grada Vranja oštro je osudilo paljenje “mercedesa” gradskog većnika Nebojše Stojanovića. Njegov automobil izgoreo je u petak oko tri sata, u porodičnom dvorištu u Oplenačkoj ulici 1, u naselju Raška.

Kao što je “Blic” objavio, u podmetnutom požaru oštećen je i automobil gradskog funkcionera SNS.

Zbog veće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bezbednosti Vranjanaca i zaštite njihove imovine, gradske vlasti od policije i pravosudja zahtevaju da otkriju i kazne počinioce najnovijeg bahatog i brutalnog čina nasilja.

- Rukovodstvo grada u više navrata upozoravalo je i preduzimalo mere za suzbijanje ovakvog vida nasilja, kome najzad treba da se stane naput. Osim materijalne štete pojedinaca, grad trpi velike posledice - navedeno je u saopštenju.

Gradske vlasti su obznanile podatak da su od 2012. godine u Vranju registrovane 23 paljevine stambenih i ugostiteljskih objeka kao i motornih vozila lokalnih funkcionera I biznismena. Policija je samo ove godine registrovala osam i rasvetlila sedam paljevina.

Osudi podmetanja vatre na automobil gradskog većnika Nebojše Stojanovića i dosadašnju seriju paljevina pridružili su se i Povereništvo SNS-a i Gradski odbor DS-a u Vranju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.