Vranjanci nelegalnim igrama zaradili 124 miliona dinara

Izvor: Glas javnosti, 08.Mar.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci nelegalnim igrama zaradili 124 miliona dinara

VRANJE - Policija u Vranju uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv sedam osoba zbog sumnje da su neovlašćeno organizovali igre na sreću i tako zaradili 124 miliona dinara, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

Istražni sudija Višeg suda u Vranju je uhapšenima, Dejanu N.(33), Nebojši J.(38), Nikoli P.(26) i Nenadu S.(37) iz Vranja, kao i Nikoli R.(23) iz sela Katun kod Vranja i Aleksandru P.(27) iz Preševa, odredio pritvor do mesec dana.

U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << se navodi da se sumnja da Dejan N, kao vlasnik i direktor preduzeća "Jugros" DOO Vranje, zajedno sa ostalim navedenim osobama, u periodu od 1. juna 2011. godine do februara ove godine nije prikazivao prihod od igara na sreću koje su organizovali, čime su pribavili korist u iznosu od 78,1 miliona dinara.

Osumnjičeni Dejan N. je u saizvršilaštvu sa ostalim navedenim osobama u periodu od 2008. godine do 1. juna 2011. godine, suprotno Zakonu o igrama na sreću i bez odobrenja nadležnog organa priređivao igre na sreću, čime je pribavio korist u iznosu od 46,2 miliona dinara.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRANJANCI NELEGALNIM IGRAMA ZARADILI 124 MILIONA DINARA

Izvor: Kurir, 08.Mar.2012

Grupa Vranjanaca nelegalnim igrama na sreću zaradili 124 miliona dinara..VRANJE - Policija u Vranju uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv sedam osoba zbog sumnje da su neovlašćeno organizovali igre na sreću i tako zaradili 124 miliona dinara, saopštila je Policijska uprava u tom gradu....

Nastavak na Kurir...

Nelegalne kladionice u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2012

Vranjska policija uhapsila je 5 osoba zbog sumnje da u su na nelegalan način zaradili 120 miliona dinara vodeći neprijavljene sportske kladionice.

Nastavak na JužneVesti.com...

Smederevac uhapšen zbog gajenja i prodaje marihuane

Izvor: Glas javnosti, 09.Mar.2012, 13:52

SMEDEREVO  - Viši sud u Smederevu odredio je pritvor do mesec dana Milanu L. (31) iz sela Lipe, zbog sumnje da je uzgajao i prodavao marihuanu, saopštila je danas policija...On je osumnjičen da je tokom prošle godine uzgajao indijsku konoplju, koju je, polovinom septembra meseca, obrao i osušio,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.