Vranjanac krijumčario migrante u gepeku

Izvor: juGmedia, 29.Apr.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanac krijumčario migrante u gepeku

U akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Zajedničkih snaga vojske i policije za obezbeđenje državne granice, uhapšen je D. D. (1991) iz Vranja zbog sumnje da je je pokušao da prokrijumčari 10 migranata koji su se gušili u gepeku.

D. D. je u popodnevnim satima, u vozilu „reno šafran“ na kojem su bile registarske tablice drugog automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << prevozio osam državljana Avganistana i dva Pakistana iz pravca Preševa ka Beogradu. Kada je policija pokušala da zaustavi vozilo, osumnjičeni je pobegao, ali je brzom akcijom pronađen. Migranti su zbrinuti u Kliničkom centru u Nišu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi i falsifikovanje isprave, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.