Izvor: Prva.rs, 14.Apr.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz udario dvoje dece kod Vladičinog Hana

Dvogodišnje dete je zadobilo prelom lobanje, došlo je do prodora vazduha, ima otok mozga i lica i nalazi se na Klinici za neurohirurgiju, rekao je Tanjugu Stojanović.
Drugo dete se, prema njegovim rečima, posle pregleda na Klinici za neurohirurgiju, nalazi na Dečjoj hirurgiji i ima povrede glave, prelom rebara i prodor vazduha u pluća.

Njihovo zdravstveno stanje je pod stalnim nadzorom lekara, dodao je Stojanović.

Dva maloletna deteta sa područja Vladičinog Hana danas je, na pruzi, udario brzi voz koji saobraća na relaciji Skoplje - Beograd, saopšteno je iz Policijske uprave Vranje.

Do nesreće je došlo oko 11.15 sati u selu Lepenica, u opštini Vladičin Han, kada je voz prednjim delom udario decu.

Deca su tom prilikom zadobila povrede i lekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja u Vladičinom Hanu, odakle su prebačena u Klinički centar u Nišu.

Uviđaj su obavili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu i policijski službenici Policijske stanice u Vladičinom Hanu.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređena deca – stabilno

Izvor: NTV.rs, 15.Apr.2014, 12:48

Deca iz sela nadomak Vladičinog Hana, koja su, nakon što ih je juče teško povredio brzi voz, prebačena u niški Klinički centar, i dalje su u stabilnom ali teškom zdravstvenom stanju.. I na Klinici za neurohirurgiju i na dečjoj hirurgiji kažu da se opšte stanje povređenih mališana nije menjalo...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.