Vojni lekari u selima Pčinjskog okruga

Izvor: juGmedia, 27.Nov.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni lekari u selima Pčinjskog okruga

VRANJE/BUJANOVAC – Lekari 4. brigade Kopnene vojske tradicionalno dvadeseti put po redu obišli su teško pristupačna sela u Pčinjskom okrugu, razgovarali sa žiteljima i pružili im osnovnu medicinsku pomoć, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.  Juče su u akciji „Vojni lekar na selu“ pružali lekarsku pomoć meštanima bujanovačkih sela Muhovac i Čar. Žitelјi tih sela dobili su potrebne lekove i savete za dalјe lečenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Vojni lekari su, inače, u svim selima, u ovom okrugu, rado viđeni gosti, što je dokaz poverenja naroda u Vojsku Srbije. Sela Muhovac i Čar nalaze se daleko od ambulanti, a meštani uglavnom starija populacija željno isčekuju vojne lekare kojima nije prvi put da svraćaju u ove krajeve.

(Kraj)iva

Foto: Ministarstvo odbrane

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.