Visoka škola pobednica na konkursu  Eko-paket projekta

Izvor: juGmedia, 28.Maj.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visoka škola pobednica na konkursu Eko-paket projekta

VRANJE – Visoka škola primenjenih strukovnih studija u Vranju, sa radom  ,,Eko –delfin’’, osvojila je prvu nagradu na kreativnom konkursu  Eko-paket projekta, koji se treću godinu zaredom održava pod pokroviteljstvom kompanije Tetra Pak Production.

Studenti  ove škole sa mentorom Jovanom Džoljić, osvojili su prvu nagradu  u kategoriji učenika srednjih škola i studenata, u projektu u kome su učestvovale  Eko-škole širom Srbije.

Na konkurs je pristiglo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je oko 800 radova iz  32 Eko-škole, a najboljima su uručene nagrade i sertifikati  u Udruženju novinara Srbije u Beogradu.

Visoka škola iz Vranja dobila je vaučer u iznosu od 100.000 dinara za kupovinu sportske ili laboratorijske opreme.

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

VTTŠ: Delfinom do 100.000

Izvor: OkRadio.rs, 29.Maj.2016, 09:40

Visoka škola primenjenih strukovnih studija u Vranju osvojila je prvu nagradu u vrednosti 100.000 dinara na kreativnom konkursu Eko-paket projekta, za rad pod nazivom “Eko-delfin”. Studenti  Visoke  škole primenjenih strukovnih studija iz Vranja sa mentorom Jovanom Džoljić, osvojili su prvu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.