VRANJE: Sve je spremno za Duhovski ponedeljak

Izvor: juGmedia, 25.Maj.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRANJE: Sve je spremno za Duhovski ponedeljak

VRANJE – Grad Vranje i ove godine obeležiće gradsku slavu, Duhovski ponedeljak, a pripreme se privode kraju., rečeno je nakon danas održanog sastanka u gradskoj upravi.

Sveta arhijerijska liturgija počeće 1.juna u 8 sati i 30 minuta u Sabornom hramu Svete Trojice. Kako se čulo na sastanku Organizacionog odbora, kojim je predsedavao gradonačelnik Zoran Antić, litije kreću u 10 sati i 15 minuta i proći će Ulicama >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vula Antića, Karađorđevom, Save Kovačevića, Cara Dušana i kroz pešačku zonu do hrama. U 11 sati i 30 minuta biće obavljeno rezanje slavskog kolača, a nakon toga priređena trpeza ljubavi. Povodom gradske slave nastupiće i hor Gimnazije ,,Bora Stanković“. U 20 sati u Bibilioteci ,,Bora Stanković“ biće organizovana prezentacija filma o Arčibaldu Rajsu i otvorena izložba.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.