Uhapšeni napadač iz diskoteke i pomagač

Izvor: JUGpress.com, 17.Jul.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni napadač iz diskoteke i pomagač

VRANJE

U policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Žandarmerijom, uhapsili su L.S.(1993) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je L.S. 16. jula ove godine, u diskoteci, u Vranju, iz krateža koji je nelegalno posedovao, ispalio hitac u tridesetjednogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << muškarca, koji je zadobio teške telesne povrede, saopštila je policija.

Nakon toga osumnjičeni je sa Ž.Đ. (1999), koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, i sa još jednim maloletnim licem pobegao taksi vozilom.

Tokom vožnje L. S. je, kako se sumnja, od vozača taksija, uz pretnju puškom, oduzeo 6.000 dinara i ličnu kartu.

Osumnjičenima L.S. i Ž.Đ. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Vranju, dok će protiv maloletnice zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična dela neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, po nalogu tužilaštva, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, dodaje se u saopštenju.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.