Uhapšen sa 150 grama praškaste materije

Izvor: Blic, 21.Apr.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sa 150 grama praškaste materije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na autobuskoj stanici u Vranju, kod državljanina Crne Gore B. V. (67), pronašli su 150 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, saopštio je danas MUP.

Kako je navedeno, tom licu je po ovlašćenju zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

On će uz krivičnu prijavu biće priveden zameniku tužioca, zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Crnogorca pronađen heroin

Izvor: juGmedia, 21.Apr.2015

VRANJE –  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, na autobuskoj stanici u Vranju, kod B. V. (67), državlјanina Crne Gore, pronašli su 150 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin...Po ovlašćenju zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, B. V. je doneto rešenje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.