U Sjenici jutros minus dva, na Kopaoniku minus jedan stepeni

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sjenici jutros minus dva, na Kopaoniku minus jedan stepeni

U Srbiji je jutros najhladnije u Sjenici, gde su u sedam časova izmerena minus dva i na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila minus jedan stepen.
Najtoplije je u Valjevu, Beogradu, Smederevskoj Palanci, Negotinu, Kraljevu, Kruševcu i Chupriji, gde je izmereno sedam stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Loznici, Kragujevcu, Velikom Gradištu i Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izmereno je šest, a u Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju pet stepeni.

U Zrenjaninu, Požegi, Kuršumliji i Leskovcu izmerena su četiri, Novom Sadu tri, Kikindi i na Crnom Vrhu dva, na Paliću i u Dimitrovgradu jedan, a u Somboru i Zaječaru nula stepeni.

Sneg je na Crnom Vrhu visok 19, a na Kopaoniku jedan centimetar.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.