Takmičenje u pružanju prve pomoći u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jun.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje u pružanju prve pomoći u Vranju

U nedelju, 12. Juna od 11 sati na Sportskom centru u Vranju, biće održano Međuregionalno takmičenje u pružanju prve pomoći u organizaciji Crvenog krsta Vranje i Crvenog krsta Srbije.

U nadmetanju će učestvovati 14 ekipa organizacija Crvenog krsta u kategorijama podmlatka i omladine sa područja Pčinjskog, Jablaničkog, Topličkog, Nišavskog, Pirotskog, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zaječarskog, Braničevskog, Borskog i Podunavskog okruga.

Tri prvoplasirane ekipe iz svake kategorije stiču pravo učešća na Državnom takmičenju u pružanju prve pomoći koje će biti održano u septembru u Beogradu – kaže Tomislav Stojanović, sekretar Crvenog krsta u Vranju.

Pored takmičarskog dela u kome će se ekipe boriti za što bolji plasman, okupljanje najboljih regionalnih ekipa će biti prilika i da se široj javnosti predstave najnovija dostignuća u pružanju prve pomoći.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.