Svetski dan dece obolele od raka

Izvor: juGmedia, 11.Feb.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski dan dece obolele od raka

NIŠ/VRANJE /LESKOVAC/PIROT – U ponedeljak, 15. februara obeležava se Svetski dan dece obolele od raka.U 13 časova, ka nebu će biti puštene stotine balona podrške, čime će simbolično biti poslata poruka podrške svim mališanima koji se leče od raka u Srbiji.

Tokom događaja, posetioci će imati priliku da kupovinom balona ili promotivnih artikala daju svoj doprinos izgradnji novog dečjeg hemato-onkološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odeljenja u Nišu. Ovom prilikom biće postavljeni i posebni foto ramovi sa velikim zelenim rukavicama u kojima će posetioci moći da se slikaju i podele fografije na svojim društvenim mrežama.

Simbolično će baloni biti pušteni i u gradovima na jugu Srbije Nišu, Leskovcu, Vranju, Aleksincu i Pirotu.

Humanitarni skup je deo kampanje „I ja se borim“ koja za cilj ima podizanje svesti javnosti o malignim bolestima kod dece: Kako prepoznati na vreme, kako se boriti i kako i na koji način svako od nas može učestvovati u stvaranju široke mreže solidarnosti u cilju pomoći i podrške obolelim mališanima i njihovim porodicama.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.