Sutra odluka o ukidanju vanredne situacije

Izvor: juGmedia, 29.Jan.2015, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra odluka o ukidanju vanredne situacije

VRANJE – Situacija na poplavljenim područjima na teritoriji Vranja je stabilna i pod kontrolom, zaključak je gradskog Štaba za vanredne situacije, koji je zbog  pravovremenih reakcija dobio pohvale od republičkog Centra za vanredne situacije, saopšteno je iz gradske uprave.

Dvadeset metara uzvodno od srušenog mosta u Korbevcu, inženjerske ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vojske Srbije postavile su pontonski most, koji će povezati dve obale Južne Morave i olakšati život meštana okolnih sela.

Kada budu stvoreni uslovi, biće organizovana i šira akcija čišćenja rečnih korita, naročito bujičnih vodotokova i pritoka Banjštice i Veternice.

Osim preudizmanja neophodnih mera dezinfekcije i deratizacije, jedan od zaključaka Štaba je i hitna procena štete na putnoj infrastrukturi, poljoprivrednom zemljištu i imovini fizičkih lica.

Formirana je i posebna Radna grupa koja će do petka, 30. januara, odlučiti o ispunjenim uslovima za ukidanje vanredne situacije.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.