Strašno! Ubijen iz pištolja posle sudara u kome nije bilo povređenih

Izvor: 24sata, 01.Okt.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno! Ubijen iz pištolja posle sudara u kome nije bilo povređenih

Policijska uprava Vranje saopštila je danas da je nešto posle 11.00 sati nakon saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva automobila i u kojoj nije bilo povređenih, na regionalnom putu Vranje-Vladičin Han, kod sela Ranutovac, pištoljem usmrćen Lj.N.(53) iz okoline Leskovca koji je upravljao jednim od vozila.

Sumnja se da je nakon sudara između >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << "jugo floride" vranjske registracije kojim je upravljao S.A.(44) iz okoline Vladičinog Hana sa "reno kliom" francuske registracije kojim je upravljao Lj.N., nakon kraće rasprave S.A. iz pištolja koji je legalno posedovao pucao i usmrtio Lj.N.

Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju i  pripadnici Policijske uprave Vranje.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Ubijen iz pistolja posle sudara

Izvor: Akter, 01.Okt.2014

Policijska uprava Vranje saopštila je danas da pištoljem usmrćen Lj.N.(53) iz okoline Leskovca koji je upravljao jednim od vozila..Nešto posle 11.00 sati nakon saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva automobila i u kojoj nije bilo povređenih, na regionalnom putu Vranje-Vladičin Han, kod...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.