Srećni Vranjanac: Uložio 200 dinara, a zaradio 2,7 miliona

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jul.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećni Vranjanac: Uložio 200 dinara, a zaradio 2,7 miliona

U Vranju se još nagađa ko bi od sugrađana mogao biti srećni dobitnik koji je u kladionici uplatio tiket za 200 dinara, pogodio tipove 12 utakmica i tako zaradio bezmalo 2,7 miliona dinara.

Na portalu kladionice "Mozzart" je objavljen dobitni listić na kome se vidi da je kladioničar pogodio pobednika u svih 12 mečeva za Ligu šampiona i Ligu Evrope u početnoj fazi ovih takmičenja odigranih u četvrtak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Kako se vidi sa priloženog listića, za dobitnu kombinaciju je bilo potrebno odabrati 11 parova koji će odneti pobedu kao domaćini, dok se za utakmicu Trenčin Olimpija ipak opredelio za "dvojku", odnosno pobedu gostiju.

Kako se ne zna identitet "srećnog dobitnika", nema ni informacija kako se on osećao dok su ga bukvalno minuti delili od toga da postane milioner.

Makabi ga je obradovao u 86. minutu za 2:1 protiv Kairata, Hajduk je to učinio u 90, a Astana u 92. minutu.

Tako je čovek za uloženih 200 zaradio 2.688.886 dinara, a u ovu sumu uračunat je i bonus koji je na 12 odigranih parova dobitak povećao za 35 odsto jer je tiket odigran u toku akcije "Happy hour".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vranjanac stavio 200 dinara na tiket, osvojio 2,7 miliona

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2016

Jedan Vranjanac uspeo je da pogodi rezultate 12 utakmica i uloženih 200 dinara pretvori u skoro 2,7 miliona dinara. Kladionica Mozzart objavila je fotografiju dobitog tiketa...Na fotografiji se vidi da je kladioničar pogodio pobednika u svih 12 mečeva za Ligu šampiona i Ligu Evrope u početnoj fazi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.