„Šminkaju“ se gradske saobraćajnice

Izvor: juGmedia, 29.Jul.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Šminkaju“ se gradske saobraćajnice

VRANJE – U okviru radova na realizaciji Komunalnog programa za ovu godinu počeli radovi na rekonstrukciji ulica “Rodolјuba Čolakovića” i “Pane Đukića” na Ribinskom putu.

Paralelno, u toku su radovi na asfaltiranju sokaka u ulici Blaže Jovanovića u dužini od oko 200 metara. Vrednost radova je oko 1.000.000 dinara. Ovaj projekat realizuje se iz Komunalnog Programa za ovu godinu. Izvođač radova je preduzeće >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << „Saba Belča“.

Juče su izvedeni radovi na asfaltiranju ulice Hajduk Velјkove u dužini od 100 metara,inače ova ulica je iz prošlogodišnjeg komunalnog programa, a izvođač radova je preduzeće „Saba Belča“ iz Preševa.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vesić: Od sutra počinje saniranje ulice Ovčanski put

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2015

Na Ovčanskom putu, na inicijativu građana, od sutra ujutru počinju radovi u dužini od 500 metara na čišćenju odvodnih kanala i asfaltiranju ulice sa dva sloja asfalta, ukupne vrednosti 18 miliona dinara, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić...On je tokom obilaska te ulice rekao da su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.