ŠAF otkriva tajne animacije u subotu

Izvor: juGmedia, 27.Okt.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAF otkriva tajne animacije u subotu

VRANJE- Svetski dan animacije, četrnaesti po redu ,biće obeležen u subotu 29. oktobra, u prostorijama Škole animiranog filma (ŠAF), najavljeno je iz ove ustanove.

Poziv na ovaj događaj upućen je svim poštovaocima kreativnog stvaranja, a obeležavanje će biti izvedeno od 11 do 14 časova.

Novi članovi ŠAF-a imaće priliku da pogledaju ostvarenja koja su prethodnih godina uradili njihovi vršnjaci, a upoznaćemo ih i sa pionirima svetske animacije >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i njihovim izumima za prikazivanje animiranih filmova”, kaže Miroslav Đerić, direktor ŠAF-a.

Nakon planiranih projekcija govoriće se o tehnikama izrade i načinima pripreme animiranog filma .

Iz škole poručuju da će domaćice ove ustanove umesiti  kolačiće , kako bi dodatno zasladili sam događaj, pozivaju sve ljubitelje umetnosti da im se pridruže u subotu.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.