Rukometašice Bora na korak od baraža – Vranje savladano sa 30:20

Izvor: MC Bor, 16.Apr.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Bora na korak od baraža – Vranje savladano sa 30:20

16.april.Bor
Tekst i foto: S.Ranđelović
ŽJRK BOR – ŽRK VRANJE 30:20
Rukometašice Bora su u poslednjoj utakmici pred domaćom publikom u regularnom delu prvenstva savladale ekipu iz Vranja rezultatom 30:20. Kvalitet je bio na strani Boranki i pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Ovakav razvoj događaja omogućio je trenerima domaćih da na ovoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << pruže šansu i nekim mlađim igračicama da se predstave publici. Bor u poslednjem kolu gostuje protiv ekipe Đerdapa u Kladovu i ako pobedi, što bi bilo realno ako se uzme u obzir kvalitet protivnika, borska ekipa će obezbediti drugo mesto i plasman u baraž za“Superligu“.

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Rukometašice poražene u Boru

Izvor: OkRadio.rs, 17.Apr.2015, 06:49

Rukometašice Vranja poražene su u Boru od istoimene ekipe sa 30:20 u utakmici 17. kola Prve lige Istok. Kako prenosi Sportski savez grada, ekipa Vranja pružila je dobar otpor ekipi Bora, ali je presudilo iskustvo domaćina. Vranjanke se nalaze na pretposlednjem devetom mestu sa pet bodova. U...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.