Radionice karijernog informisanja

Izvor: Vranje-online.com, 06.Maj.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionice karijernog informisanja

Kancelarija za mlade ostvarila je saradnju sa pedagoško-psihološkom službom srednje Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju u oblasti karijernog informisanja.

Tokom ovog meseca biće organizovane radionice karijernog informisanja za učenike trećeg razreda ekonomsko-trgovinske škole.

Cilj radionica je pružanje podrške srednjoškolcima prilikom odabira fakulteta ili budućeg zanimanja. Učesnici radionica biće upoznati sa principima samospoznaje, izvorima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vranje-online.com << načinima adekvatnog prikupljanja informacija neophodnih za razvoj karijere, aktuelnim i onim zanimanjima koja će biti tražena u budućnosti, načinima pravilnog sastavljanja CV-ja, motivacionog pisma, ali i o mnogim drugim temama od značaja za adekvatan razvoj karijere jedne mlade osobe.

(VRANJE-ONLINE)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Vranje-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vranje-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vranje-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.