Prijava za radionicu o korupciji i pravima pacijenata

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava za radionicu o korupciji i pravima pacijenata

VRANJE – U Vranju će sutra biti održane radionice  o korupciji i pravima pacijenata. Ovakvi vidovi radionica  istog dana održavaju se u Nišu i Kragujevcu, a pre dva dana održana je u Beogradu.

Radionice su osmišljene tako da na interaktivan način kroz rad u manjim grupama, prikažu i daju informacije o pojmovima korupcije i zloupotrebe službenog položaja u zdravstvenom sektoru u Republici Srbiji, o načinima za prepoznavanje korupcije i mehanizmima za njeno suzbijanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Svi učesnici dobijaju sertifikate, mogućnost i podršku da kroz mentorstvo osnuju svoj klub koji će se baviti ovom problematikom i raditi na unapređenju zdravlja ljudi u Srbiji.

U Vranju se  radionice  održavaju od  13:00 do 15:30 u ulici  Partizanskoj 10, prijavesu mogućeputem linka.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.