Pretukao nevenčanu suprugu

Izvor: OkRadio.rs, 15.Maj.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukao nevenčanu suprugu

Vranje - Pripadnici policije u Bosilegradu, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati S. M. (31) iz okoline Bosilegrada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je S. M. tukao nevenčanu suprugu i naneo joj lake telesne povrede.   Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Surdulici osumnjičenom je, po predlogu zamenika tužioca, odredio pritvor do 30 dana – navodi se u saopštenju policije.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tukao nevenčanu suprugu

Izvor: juGmedia, 15.Maj.2017

Policija u Bosilegradu, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, uhapsila je tridesetjednogodišnjeg S. M. iz okoline Bosilegrada, jer je tukao nevenčanu suprugu i naneo joj lake telesne povrede...Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Surdulici osumnjičenom...

Nastavak na juGmedia...

Pretukao nevenčanu suprugu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2017

Zbog sumnje da je pretukao i naneo lakše povrede svojoj nevenčanoj supruzi, policija je uhapsila muškarca iz okoline Bosilegrada. Njemu je, nakon saslušanja, određen pritvor do mesec dana.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.