Policija otkrila 11 kuća koje su „na divlje“ priključene na električnu mrežu

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija otkrila 11 kuća koje su „na divlje“ priključene na električnu mrežu

PREŠEVO/VRANJE – Od 18. do 24. avgusta policija je otkrila da vlasnici 11 kuća na području opštine Preševo koriste elektirčnu energiju bez odobrenja za priključenje

Pretresu su prisustvovali i radnici Elektrodistribucije a sve to na osnovu naredbe o pretresanju sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Bujanovcu.

Radnici EPS-a su obustavili dalju isporuku električne energije.

Po odobrenju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju protiv vlasnika kuća biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

I dalje kradu struju

Izvor: OkRadio.rs, 28.Avg.2014, 11:36

Radnici Elektrodistribucije u saradnji sa policajcima iz Preševa prethodnih dana procesuirali su 11 domaćinstava sa tog područja koja su „na divlje“ koristila struju. Kako je saopšteno iz vranjske Policijske uprave, na osnovu naredbe o pretresanju sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.