Pokušali nasilno da uđu na Ginekološko odeljenje

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali nasilno da uđu na Ginekološko odeljenje

Vranjska policija podneće krivičnu prijavu protiv dve osobe iz tog grada koje su, kako se sumnja, polomile staklo na ulaznim vratima Ginekološkog odeljenja Zdravstvenog centra i povredile radnika obezbeđenja.

Kako se navodi u saopštenju PU Vranje, sumnja se da su osumnjičeni polomili staklo na ulaznim vratima Ginekološkog odeljenja i pokušali da nasilno uđu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u čemu ih je sprečio radnik obezbeđenja, kome su naneli povrede.

Policija je, takođe, podnela prijavu Prekršajnom sudu protiv tri osobe koje su ispred Ginekološkog odeljenja remetile javni red i mir vikom i upućivanjem uvreda dežurnom doktoru.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

EPILOG TUČE U VRANJSKOJ BOLNICI: Policija podnela krivične prijave protiv učesnika tuče!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014

Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju podnete su krivične prijave za dve osobe zbog napada na radnika obezbeđenja i lomljave ulaznih vrata, a Prekršajnom sudu podnete su tri krivične prijave zbog remećenja javnog reda i mira..VRANJE - Vranjska policija podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.