Počela sednica Skupštine

Izvor: OkRadio.rs, 23.Apr.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sednica Skupštine

U Vranju je u četvrtak počela 33. sednica Skupštine grada, sa dosada najobimnijim dnevnim redom. Prema očekivanjima predsednika Skupštine Slobodana Stamenkovića sednica bi mogla da traje i više dana, obzirom da će odbornici odlučivati o preko 50 tačaka dnevnog reda. Na početku sednice konstatovano je da je odbornička grupa URS-a promenila ime i da će se nadalje zvati „Probudimo Vranje“. Glavna rasprava će se, kako se očekuje, voditi oko namere grada da se nadalje zadužuje.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranje: Počela sednica Skupštine

Izvor: Vranje-online.com, 23.Apr.2015

U Vranju je u četvrtak počela 33. sednica Skupštine grada, sa dosada najobimnijim dnevnim redom...Prema očekivanjima predsednika Skupštine Slobodana Stamenkovića sednica bi mogla da traje i više dana, obzirom da će odbornici odlučivati o preko 50 tačaka dnevnog reda...Na početku sednice konstatovano...

Nastavak na Vranje-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.