„Pažljivkova pravila saobraćaja“ za sve vranjske prvake

Izvor: juGmedia, 02.Sep.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Pažljivkova pravila saobraćaja“ za sve vranjske prvake

VRANJE – Učenicima prvog razreda OŠ ,,Vuk Karadžić“ danas su Milan Petrović, načelnik u Agenciji za bezbednost saobraćaja iz Beograda i Nenad Stamenov pomoćnik gradonačelnika uručili knjige ,,Pažljivkova pravila saobraćaja“

,,Cilj Srbije je da do 2020.godine nemamo ni jedno poginulo dete u saobraćaju, što je predviđeno i republičkom Strategijom. Ovakvim i drugim akcijama želimo da podignemo svest kod najmladjih, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ali i svih učesnika u saobraćaju“, rekao je Milan Petrović iz Agencije za bezbednost saobraćaja koji je najavio da će širom zemlje u školama biti organizovana besplatna dodela knjiga.

Pomoćnik gradonačelnika Nenad Stamenov uručio je prvacima raspored časova koji je Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja uradio u saradnji sa Školom animiranog filma. On je najavio i uređenje ,,zone škole“ pored OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“, a do kraja nedelje svi učenici prvog razreda dobiće knjige i rasporede. Inače, prošle godine na teritoriji Grada Vranja u saobraćaju je povređeno devetoro dece, a za 8 meseci ove godine četvoro.

(kRAJ)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.