Ovo su najbolje medicinske sestre u Vranju! (FOTO)

Izvor: Vranje-online.com, 21.Apr.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najbolje medicinske sestre u Vranju! (FOTO)

Vranje - Priznanja u vidu srebrnog znaka zdravstvenim radnicima iz Pčinjskog okruga u ponedeljak je u Skupštini grada Vranja dodelilo Udruženje zdravstvenih radnika Pčinjskog okruga, povodom Dana medicinskih sestara koji se obeležava 12. maja.

Dragan Cvetković, predsednik Udruženja kaže da se na nivou okruga priznanje dodeljuje četvrtu godinu za redom.

- Ove godine dodelu smo organizovali ranije, jer imamo obaveze oko Izborne Skupštine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vranje-online.com <<
Srebrni znak dobilo je 10 članova , a dodeljena je i jedna zahvalnica za postignute rezultate u radu. Udruženje zdravstvenih radnika Pčinjskog okruga ima 880 članova – kaže Cvetković.

Ove godine nagrađeni su medicinski radnici Slađana Grujić iz Doma zdravlja u Vladičinom Hanu, Radojka Dimitrijević iz Doma zdravlja u Vranju, Ljiljana Dodić takođe iz vranjskog Doma zdravlja, Tereza Ivanova iz Doma zdravlja u Bosilegradu.

Srebrni znak dobila je Lidija Jovanović iz Bolnice u Vranju, Gordana Krstić iz Zdravstvenog centra u Surdulici, Branka Mihajlović iz Doma zdravlja u Bujanovcu, Svetlana Nikolić radnik Bolnice u Vranju, Dušica Stanković  iz Doma zdravlja u Vranju i Arbnora Saiku iz Bujanovca.

Zahvalnicu je dobio Novica Tasić, sanitarni tehničar iz Zavoda za javno zdravlje u Vranju.  

Priznanja je dobitnicima uručila Radmila Nešić, predsednica Saveza udruženja zdravstvenih radnika Republike Srbije.

Nešićeva je kazala da dobitnici srebrnog znaka mogu konkurisati i za najveće priznanaje zlatni znak, koje dodeljuje Udruženje na nivou republike.

- Dobitnik priznanja mora da ima desetak stručnih radova da se istekao svojim radom u kolektivu. Raspisan je zvanični konkurs na sajtu, zdravstveni radnici mogu da se kandiduju sami, kandiduje ih radna organizacija, ili Udruženje - kaže Nešićeva.

Izvor: OK Radio
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Vranje-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vranje-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vranje-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.