Oprez na putu, magla otežava saobraćaj

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez na putu, magla otežava saobraćaj

Magla otežava saobraćaj na području Velikog Gradišta, Kraljeva i Vranja, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMS S).

U područjima sa maglom vidljivost je smanjena na 100 metara, pa se vozačima savetuje da sporije voze i održavaju veće odstojanje između vozila.

Slaba do umerena kiša praćena grmljavinom pada na području Vojvodine, a kroz klisure i useke učestala je pojava odrona.

Zbog obilnih padavina i nanosa kamenja i blata, došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je do oštećenja mosta, pa je neprohodan putni pravac Brza Palanka - Kladovo u istočnoj Srbiji.

Saobraćaj je je normalizovan od Porečkog mosta preko Miloševe kule do Rgotine, a naizmenično se propuštaju vozila od Donjeg Milanovaca preko Tekije ka Kladovu.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja

putničkih vozila na ulazu i pri izlazu iz Srbije su do 30 minuta, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Opreznije zbog magle

Izvor: RTS, 22.Sep.2014

Magla otežava saobraćaj na području Velikog Gradišta, Kraljeva i Vranja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Na granicama uobičajena čekanja. Saobraćaj ka Kladovu se postepeno normalizuje. ..U područjima sa maglom vidljivost je smanjena na 100 metara, pa se vozačima savetuje da sporije voze...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.