Novi uspeh roleraša iz Vranja u Češkoj

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi uspeh roleraša iz Vranja u Češkoj

Takmičari Skijaškog kluba Besna kobila prošlog vikenda učestvovali su na dve trke otvorenog prvenstva Češke i jednoj trci Svetskog kupa u disciplini “Inline Alpine Slalom”. U konkurenciji od 121 takmičara, postigli su zapažene rezultate.

Anastasija Stojanović prvog dana je osvojila 3. mesto, a u nedelju je zauzela 4. mesto, Andrija Đorđević je u subotu bio 6, dok je u nedelju bio na 5. mestu.

Anastasija Veselinović je prvog dana u okviru Prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Češke zauzela 9. mesto, dok je u nedelju u trci Svetskog kupa zauzela 22. mesto. Mia Dedinac je prvog dana zauzela 5. Mesto, iako je važila za glavnog favorita u svojoj konkurenciji. Sledećeg dana je opravdala epitet najbolje srpske rolerašice i u okviru Svetskog kupa zauzela 16. mesto, što je najbolji rezultat u istoriji srpskog roler-sporta.

Iz ovog kluba kažu da ih uspesi na međunarodnoj sceni još više motivišu i teraju  da vrednije rade.

Činjenica da se sa svakog međunarodnog takmičenja vraćamo sa medaljama u dečijim kategorijama, a da u seniorskoj konkurenciji pravimo sve bolje rezultate, znači da se u našem klubu dobro i sistematski radi – kaže predsednik kluba Đorđe Dedinac.

Pored takmičara iz Vranja, na trkama u Češkoj učestvovala je i Mitra Branković, takmičarka Sportskog kluba Oxigen iz Niša i oba dana se plasirala na 5. mestu u svojoj konkurenciji.

Roleraše sledeće takmičenje očekuje 30. i 31. jula u Italiji gde će se voziti 4. ovogodišnja trka u Svetskom kupu i Otvoreno prvenstvo Italije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Skijaši iz “Besne kobile” doneli medalje iz Češke

Izvor: juGmedia, 29.Jun.2016

VRANJE- Takmičari skijaškog kluba Besna kobila prošlog vikenda učestvovali su na dve trke otvorenog prvenstva Češke i jednoj trci Svetskog kupa udisciplini Inline Alpine Slalom.U konkurenciji od 121.takmičara postigli su zapašene rezultate...Anastasija Stojanović prvog dana osvojila je III mesto,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.