Nedopustivo: Portparolka Zdravstvenog centra se sprdala s mentalno obolelima

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Nov.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedopustivo: Portparolka Zdravstvenog centra se sprdala s mentalno obolelima

Portparolka Zdravstvenog centra u Vranju Beba Kanački je novinarka koja se ''sprdala'' sa psihijatrijskim pacijentima u toj zdravstvenoj ustanovi.

Na mikrofonu se vidi logo RTV Fokus iz Vranja, gde je Kanački radila kao novinarka jedno vreme.

- Da to sam ja na snimku. Ja sam novinarka koja je radila interviju, potvrdila nam je Kanački.

Na internetu se pojavio skandalozan video-snimak, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na kojem portparolka Zdravstvenog centra u Vranju Beba Kanački intervjuiše psihijatrijske pacijente, pita ih od čega su bolesni, kako podnose vrućinu i kako im se sviđaju uslovi na psihijatrijskom odeljenju.

Bivša ministarka zdravlja prof. dr Slavica Đukić Dejanović, direktorka najveće Klinike za psihijatrijske bolesti u Srbiji „Dr Laza Lazarević“ kaže da je ovo nedopustivo.

Iz Ministarstva zdravlja kažu da je snimanje bez dozvole pacijenata zabranjeno, a posebno u psihijatrijskim ustanovama, što je regulisano zakonom.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nedopustivo: Portparolka Zdravstvenog centra se sprdala s mentalno obolelima

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Nov.2014

Portparolka Zdravstvenog centra u Vranju Beba Kanački je novinarka koja se "sprdala" sa psihijatrijskim pacijentima u toj zdravstvenoj ustanovi...Na mikrofonu se vidi logo RTV Fokus iz Vranja, gde je Kanački radila kao novinarka jedno vreme...- Da to sam ja na snimku. Ja sam novinarka koja je radila...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.