Nagrađeni autori najboljih literarnih radova

Izvor: juGmedia, 30.Jan.2015, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni autori najboljih literarnih radova

VRANJE – U Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju,sinoćsu proglašeni najbolji literarni radovi na temu „Ko čeka, taj dočeka – ugledasmo svetlost posle pola veka“, pristigli na konkursu povodom obeležavanja Dana grada.

U kategoriji osnovnih škola, treće mesto pripalo je Anđeli Đorđević, drugo Zorani Anđelković, dok diploma za prvo mesto nije dodeljena. U kategoriji srednjih škola, treće mesto je pripalo Teodori Mitić, drugo Nataliji Stojmenović, a autorka >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << najboljeg literarnog rada ove godine je Lidija Marković, učenica Gimnazije „Bora Stanković

U ime Komisije koja je pregledala radove, prisutnima se obratila članica Gradskog veća Nela Dimitrijević, koja je rekla da su kriterijumi u vrednovanju i nagrađivanju radova bili originalni pristup zadatoj temi, interesantna priča koja izlazi iz okvira „čisto“ istorijskog i sadržinsko i stilsko bogatstvo radova. Diplome autorima najboljih radova uručio je gradonačelnik Zoran Antić, koji je rekao da se oni ističu dobrim poznavanjem istorijskih prilika, posebno u periodu kada Vranje postaje suštinski važno za Srbiju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Alfa Plam pobednik turnira

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jan.2015

Vranje - Ekipa Alfa Plam-a pobednik je tradicionalnog turnira u malom fudbalu u okviru obeležavanja Dana grada 31. januara. Drugo mesto pripalo je ekipi Gradske uprave, a treće ekipi lokalnih medija. Najbolji golman turnira je Stefan Stošić iz ekipe lokalnih medija , najbolji strelac Igor Stojković...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.