MILJANI potrebno JOŠ POMOĆI

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jun.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANI potrebno JOŠ POMOĆI

Za lečenje Miljane Ristić Stanković iz Vranja, obolele od leukemije, potrebno je sakupiti još 120.000 evra. Prema rečima njenog supruga Marka Stankovića, do sada je prikupljeno oko 170.000 evra. - U pregovorima smo za operaciju sa klinikom u Londonu, čiji su predračuni na 250.000 funti, što je blizu 290.000 evra. Čekamo poziv da uplatimo prvu cifru od 100.000 evra, kako bi klinika počela sa pretragom donora, dok bi preostali iznos trebalo da bude uplaćen nakon Miljaninog prijema. Sve ro zavisi od brzine pronalaženja donora - kaže Stanković. Miljana Ristić Stanković je trenutno kod kuće i oporavlja se.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Miljana na pola puta do cilja

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2017

Hrabroj majci šestomesečne bebe Vukašina, Miljani Ristić Stanković (30), profesorki srpskog jezika i književnosti iz Vranja, obolele od mijeloblastne leukemije, vreme i novac su krucijalni činioci, koji određuju da li će nastaviti da živi i grli svoje čedo. Pre svega, zato što je vremena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.