Košarkaši MZT iz Skoplja igraju u Bujanovcu

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2014, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši MZT iz Skoplja igraju u Bujanovcu

Vranje - U nedelju 30. novembra u sportskoj hali Mladost u Bujanovcu igraće se prijateljske košarkaške utakmice između tri mlađe seleksije OKK Plej 017 iz Bujanovca i najpoznatijeg košarkaškog kluba u Makedoniji MZT iz Skoplja. Tri selekcije će odigrati tri prijateljske utakmice. Od 13 sati igraju najmlađi minibasketaši, u 14 časova na parket izlaze mlađi pioniri i od 15:30 igraju pioniri. Seniorski tim MZT član je regionalne ABA lige i jedna od vodećih klubova na prostorima bivše Jugoslavije.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Desetka nadigrala Mladost

Izvor: OkRadio.rs, 27.Nov.2014, 09:53

Odbojkašice Mladosti iz Vranja izgubile su u Nišu od ekipe Desetke sa 3:0 u Drugoj odbojkaškoj ligi Istok za seniorke. - U zanimljivoj i neizvesnoj utakmici, sa puno preokreta, uspona i padova, ponovo odbojkašice Mladosti nisu imale sreće, kao i na prethodnim utakmici u Nišu i Vranju, kada su...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.