Konobaru devet godina zatvora za ubistvo

Izvor: Večernje novosti, 03.Maj.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konobaru devet godina zatvora za ubistvo

Miodragu Ljubiću, konobaru koji je u Klubu invalida na Vračaru u Beogradu posle svađe nožem usmrtio Vojislava Stevanovića iz Vranja, Apelacioni sud je smanjio kaznu sa deset na devet godina zatvora MIODRAGU Ljubiću, konobaru koji je pre godinu i po dana u Klubu invalida na Vračaru u Beogradu posle svađe nožem usmrtio Vojislava Stevanovića iz Vranja, Apelacioni sud je smanjio kaznu sa deset na devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << godina zatvora. Sudsko veće je ocenilo da je kazna koju je izmerio Viši sud u Beogradu prestroga i da nisu pravilno cenjene olakšavajuće okolnosti po Ljubića. Sud je utvrdio da je pokojni Stevanović svojim ponašanjem doprineo izvršenju krivičnog dela.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Smanjena kazna za ubistvo VOĆKA JAPANCA

Izvor: OkRadio.rs, 04.Maj.2016, 09:53

Miodragu Ljubiću, konobaru koji je pre 18 meseci u Klubu invalida u Beogradu nožem usmrtio Vojislava Stevanovića Japanca iz Vranja, Apelacioni sud je smanjio kaznu sa deset na devet godina zatvora. Kako prenose Novosti, Sudsko veće je ocenilo da je kazna koju je izmerio Viši sud u Beogradu prestroga...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.