Kik bokseri na Prvenstvu Srbije

Izvor: OkRadio.rs, 18.Apr.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kik bokseri na Prvenstvu Srbije

Vranje - Vranjski kik bokseri učestvuju na Prvenstvu Srbije koje će biti održano u subotu i nedelju u Novom Pazaru u A klasi u kadetskoj selekciji u disciplini K1. Na takimičenju učestvuju tri kik boksera iz Vranja. Kako prenosi Sportski savez grada Vranja u A klasi u kategoriji do 71 kilograma nadmetaće se Slađan Dragišić i u kadetskoj konkurenciji Andreja Stamenković do 51 kilograma i Marko Dinčić do 57 kilograma.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kik bokseri iz Vranja na takmičenju u Novom Pazaru

Izvor: juGmedia, 18.Apr.2015

VRANJE – Kik bokseri iz Vranja učestvuju ovog vikenda na  Prvenstvu Srbije u A klasi, koje se održava u Novom Pazaru   gde se takmiče u disciplini K1. Na ovom takmičenju kadetskoj selekcijiiučestvuju  tri kikboksera iz Vranja. U A klasi u kategoriji do 71 kilogram Slađan Dragišić i u kadetskoj...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.