Ješić: Slučaj Vuka Jeremića je spinovanje

Izvor: JUGpress.com, 10.Dec.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić: Slučaj Vuka Jeremića je spinovanje

VRANJE

„Već punih pet godina vrši se negativna kampanja protiv  svakog onog ko ima razuman i pristojan stav protiv poteza Vlade Aleksandra Vučića. Na stotine ljudi, pristalice DS, i ja sam bio među njima, su klevetani po novinama, tabloidima od strane samog premijera. Mnogi nisu privođeni, a za tih 300, 400 ljudi  koji su privođeni nije pokrenut ni jedan sudski postupak. Vuk Jeremić, bivši šef diplomatije, je samo jedan u nizu. Ko god se bude pobunio i bude pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << želju da bilo šta uradi protiv Vlade Aleksandra Vučića i samog premijera, proći će kroz „toplog medijskog zeca“, kroz zloupotrebu državnih institucija“, izjavio je u Vranju narodni poslanik Demokratske stranke, Goran Ješić.

Moje pitanje je potpuno normalno, nastavlja Ješić.

„Ako ste postupili tako brzo kada ste dobili informaciju da je Jeremić imao saznanja o Topčideru, zašto niste tako postupali i u slučaju Savamale, u slučaju helikopter i nekim drugim slučajevima koji su se desili.

Ješić kaže da se ne smeju zloupotrebljavati državne institucije.

„Slušate danima kako sam ja opsovao Maju Gojković, a ja to nisam nikad uradio. Imate degradaciju institucija koje će nam sutra trebati. Imamo devastaciju svih institucija, od javnih preduzeća, tužilaštva, peravosuđa, prosvete i na kraju parlamenta. Mislim da je to bio jedan spin, ne vidim na koji način bi Vuk Jeremić imao saznanja u vezi toga“, rekao je u Vranju Ješić, komentarišući sve to što se poslednjih dana dešava u vezi ubistva dvojice vojnika u Topčideru.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.