Jadrankina neispričana priča u Vranju

Izvor: juGmedia, 28.Maj.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadrankina neispričana priča u Vranju

VRANJE – Dugometražni dokumentarni film „Jadranka“, autora Branka Lazića o poznatoj kantautorki Jadranki Stojaković, koja je 3. maja ove godine preminula u Banjaluci, biće prikazan i u Vranju.

Poštovaoci Jadrankinog rada moći će da pogledaju film u utorak, 31. maja u Američkom kutku biblioteke „Bora Stanković“ u Vranju, sa početkom u 19 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Legendarna kantautorka i pop pevačica, zvezda SFRJ Jadranka Stojaković, preminula je u 66. godini u Banjaluci, u staračkom domu „Karitas“, gde je provela poslednje dane. Tih dana sećala se svoje karijere, kao i dobrih i loših stvari koje su je zadesile u životu, a dokumentarista Branko Lazić, pratio ju je i na tom putovanju kroz njenu zvezdanu prošlost beležio neke neispričane trenutke u njenom životu, pričajući ujedno i priču o Jugoslaviji i sceni koje više nema.

Tako je nastao film „Jadranka“, dugometražni dokumentarac koji je svetsku premijeru imao 13. maja ove godine na festivalu “Beldocs” u Beogradu.

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.