Izborni dan bez nepravilnosti i neregularnosti

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izborni dan bez nepravilnosti i neregularnosti

Izborni dan prolazi bez zabeleženih nepravilnosti i neregularnosti. Petnaest biračkih mesta otvoreno je u sedam sati, ali bez masovnijeg odziva građana - na biralištima je manje birača nego 24. aprila.

U Beogradu, Nišu, Jagodini, Vranju, Bačkoj Topoli, Sremskim Karlovcima, Kladovu i Užicu - izborni proces pratiće i veći broj koordinatora nego 24. aprila. RIK je - po principu dobrovoljnog prijavljivanja - imenovao dodatne koordinatore, kako bi se obezbedila veća >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kontrola i transparentnost izbornog procesa.

Posmatračka misija "CRTA - Građani na straži" u ulozi posmatrača i na biračkim mestima, ali i van njih - prate da li se krši izborna tišina, koja traje sve do zatvaranja birališta - sve do 20 časova. A rezultati ponovljenih parlamentarnih izbora, rešiće i pitanje kako će na dalje izgledati srpski parlament.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Vranje,   Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.