Izbo brata (15) nožem u grudi posle kafanske svađe u Bujanovcu!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbo brata (15) nožem u grudi posle kafanske svađe u Bujanovcu!

- Povređenom je lekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja u Bujanovcu, odakle je prebačen u Zdravstveni centar Vranje, gde je zadržan na lečenju. Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice u Bujanovcu – rekao je Goran Jovčić iz PU Vranje

Policija u Vranju saopštila je da je intenzivnim radom pronađena osoba koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je nožem u grudi ubola petnaestogodišnjeg B.E. iz Bujanovca.

Policija, međutim, nije saopštila ni inicijale uhapšenog, jer kako je rečeno u Policijskoj upravi u Vranju, „kada je slučaj u redovnom postupku, imena i inicijali se ne objavljuju“. Goran Jovčić iz službe analitike PU Vranje potvrdio je da je osumnjičen u utorak uveče članu porodice nožem naneo tešku telesnu povredu, u dvorištu porodične kuće u Bujanovcu.

- Povređenom je lekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja u Bujanovcu, odakle je prebačen u Zdravstveni centar Vranje, gde je zadržan na lečenju. Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice u Bujanovcu – dodao je Jovčić.

Foto-ilustracija: Flickr/Eric Tastad

Kako se nezvanično saznaje, neimenovani osumnjičeni je nakon kraće svađe u obližnjoj kafani nožem napao svog rođenog brata B.E. i tom prilikom mu naneo povredu opasnu po život.

Nožem ga je ubo u levu stranu grudnog koša, zbog čega je medicinska pomoć mladiću ukazana na odeljenju Hirurgije u Vranju.

Iako se nedvosmisleno radi o pokušaju ubistva, policija je saopštila da će protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

( Telegraf.rs / Okradio.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Mladića iz Bujanovca nožem ranio rođak

Izvor: juGmedia, 26.Nov.2014

VRANJE/BUJANOVAC  – Vranjska policija saopštila je danas da je intenzivnim radom policija u Bujanovcu, pronašla je osobu, čiji identitet nije naveden, već je samo rečeno da  1996.godište iz Bujanovca koja se sumnjiči da je sinoć, nožem, maloletnom srodniku,  nanela tešku telenu povredu,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.