Iz Bosilegrada niko nije pozvan na potpisivanje ugovora za Bosilegrad

Izvor: JUGpress.com, 24.Okt.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Bosilegrada niko nije pozvan na potpisivanje ugovora za Bosilegrad

BOSILEGRAD

Predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev rekao je danas za JUGpress da  podržava ugovor koji je danas potpisan u Vranju sa predstavnicima kompanije „Kalinel“ iz Bugarske o ulaganju dva miliona evra u Fabriku konfekcije u tom gradu ali da je „čudsno“ da lokalna smaouprava nije dobila poziv za taj dogadjaj iako objekat pripada opštini.

„Opština Bosilegrad je vlasnik tog objekta i investitor iz Bugarske  je već bio kod nasa“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je Zaharijev za koga je i današnji dogadjaj dokaz da državni sekretar Dragan  Stevanović „radi protiv opštine Bosilegrad“.

„On se ponaša kao da je taj objekat njegovo vlasništvo a ne da pripada opštini i da je, onda, red, da predstavnik te opštine prisustvuje potpisivanju  ovog značajnog ugovora“, rekao je Zaharijev.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.