Gradska uprava u Vranju bez načelnika

Izvor: JUGpress.com, 29.Jun.2016, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska uprava u Vranju bez načelnika

VRANJE

Gradsko veće u Vranju razrešilo je Miloša Antanasijevića sa funkcije načelnika Gradske uprave, koji je u petak iz ličnih razloga podneo ostavku.

To je na konferenciji za novinare saopštila portparol Gradskog veća, Zorica Jović

„U skladu sa zakonom, biće raspisan konkurs za mesto načelnika Gradske uprave, koji će biti objavljen u „Službenom glasniku“ i oglasnim novinama Nacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << službe za zapošljavanje „Poslovi“, rekla je Jovićeva.

Na pitanje novinara da li je nova vlast obećala  Antanasijeviću, ukoliko podnese ostavku, ostati da radi u gradskoj upravi, Jovićeva je rekla da na to pitanje može da odgovori sam Antanasijević.

Pre ove funkcije, koju je obavljao samo mesec i po dana, Antanasijević je bio član Gradskog veća za državnu upravu i lokalnu samoupravu u prethodnom sazivu kao predstavnik Partije ujedinjenih penzionera Srbije.

Do izbora novog načelnika Gradsku upravu u Vranju će voditi zamenica načelnika Maja Jović.

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.