Gradonačelnik Vranja Zoran Antić koautor knjige o špijunima

Izvor: juGmedia, 22.Okt.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić koautor knjige o špijunima

VRANJE – U Galeriji Narodnog muzeja u Vranju biće promovisana knjiga  „Špijunsko ratovanje Kraljevine Srbije uoči Velikog rata“koja je objavljena u okviru  izdavačke delatnosti Fakulteta za inženjerski menadžmen, a zanimljivo je da se kao koautor pojavljuje gradonačelnik Vranja Zoran Antić.Knjiga će pred vranjskom čitalačkom publikom biti predstavljena u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sa početkom u 18 sati.Pored Antića autori knjige su professor doktor Duško Tomić, profesor doktor  Milan Mijalkovski i pukovnik Zvonimir Pešić. O knjizi će govoriti Profesor  dr Zoran Vučinić, profesor doktor Radomir Milašinović  profesor doktor Branko Krga.

Promocija se održava pod pokroviteljstvom Istorijskog arhiva „31. Januar“ iz Vranja i Fakulteta za inženjerski menadžment.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić koautor knjige o špijunima

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Okt.2014, 11:31

U Galeriji Narodnog muzeja u Vranju biće promovisana knjiga „Špijunsko ratovanje Kraljevine Srbije uoči Velikog rata“ koja je objavljena u okviru izdavačke delatnosti Fakulteta za inženjerski menadžment, a zanimljivo je da se kao koautor pojavljuje gradonačelnik Vranja Zoran Antić...Knjiga...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.