Falsifikovane isprave kod 96 migranata

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falsifikovane isprave kod 96 migranata

NIŠ/VRANJE –  Saobraćajna policija zaustavili je dva autobusa sa ukupno 96 migranata sa falsifikovanim ispravama, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Kako je rekao, autobus privatnog prevoznika zaustavljen je juče kod naplatne stanice „Nais“ i tom prilikom utvrđeno je da se u njemu nalazi 84 migranta sa falsifikovanim ispravama.

Na kontrolnom punktu Vranje zaustavljen je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << autobus privatnog prevoznika koji je prevozio 61 migranta, od kojih je 12 migranata imalo falsifikovane isprave, naveo je Stefanović, a saopštio je MUP.

Migranti su predati službenicima Odseka za strance, a autobusi Odseku za suzbijanje privrednog kriminaliteta u Nišu i u Vranju.

Ministar je ukazao da se vrši identifikacija i registracija svih lica koja uđu na teritoriju Republike Srbije.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.